Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Mesotherapie

Mesotherapie is een behandeling met als doel de pijn van de rug en/of hals te verminderen. De therapie wordt vaak gebruikt in combinatie met andere behandelingen en is een goede aanvulling bij de revalidatie van het paard.

Met behulp van een rijtje dunne naaldjes wordt er een vloeistof net onder de huid ingespoten. De vloeistof heeft effect op de zenuwen en dus de pijngeleiding. De pijnlijkheid in de spieren van rug en hals wordt daardoor aangepakt.
Het paard durft zich beter te bewegen waardoor de spieren in dit gebied weer optimaal gebruikt kunnen worden en zich daardoor beter ontwikkelen, wat de revalidatie bevordert. In combinatie met behandeling van de onderliggende klacht en fysiotherapie geeft deze behandeling vaak goede resultaten.

Actueel

De beste zorg voor uw paard

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

 

Doorzoek de website