Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Buitenpraktijk

Lingehoeve Diergeneeskunde beschikt over meerdere paardenartsen die dagelijks onderweg zijn in het praktijkgebied. Service en persoonlijk contact staan centraal in het werk van de buitenpraktijk.

De werkzaamheden van de buitenpraktijk bestaan uit preventie, diagnostiek en behandeling van ziekte bij uw paard, pony of ezel. Hierbij kunt u denken aan vaccineren, castreren, gebitsbehandelingen, beperkte kreupelheidsonderzoeken, wondbehandeling, verloskunde en alle overige (spoedeisende) aandoeningen bij uw dier. Ook is het mogelijk om aan- en verkoop keuringen bij u op stal uit te voeren, mits de juiste faciliteiten voor handen zijn.

De Lingehoeve beschikt ook over dierenartsen die bedreven zijn in de merriebegeleiding. Daardoor is het in het dekseizoen ook mogelijk om bij u thuis de begeleiding van uw merrie te verzorgen rondom het dekken en de dracht.

Dag en nacht is er een paardenarts bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 0488-482900 (optie 3, paard).

Ook voor spoedeisende chirurgie is Lingehoeve Diergeneeskunde 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken op dit telefoonnummer.

Actueel

De beste zorg voor uw paard

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

 

Doorzoek de website