Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00

Uw huisdier in goede handen

Zoekt u een dierenarts voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde werken betrokken dierenartsen en paraveterinairen, die allemaal hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

U kunt bij ons terecht voor eerstelijns diergeneeskunde, zoals vaccinaties, castratie/sterilisatie en uiteraard als uw dier ziek is of een ander probleem heeft. Daarnaast bieden wij meer gespecialiseerde, tweedelijns behandelingen en onderzoeksmogelijkheden.

Onze hoofdvestiging in Lienden is een compleet dierenziekenhuis en met vestigingen in Tiel, Zetten, Maurik en Heteren zit er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht voor de allerbeste zorg voor uw huisdier.

 

 

Actueel

Paraveterinair gezocht - Lingehoeve Diergeneeskunde
19 november 2020

Paraveterinair Gezelschapsdieren gezocht

Wij groeien, groei jij met ons mee? Wij zijn namelijk op zoek naar een paraveterinair voor ons gezelschapsdieren team! Ben jij enthousiast, ondernemend, zelfstandig, maar werk je ook goed in teamverband? Dat is fijn en dat hopen we natuurlijk ook, maar is wel een beetje standaard. Dus ben je daarnaast ook nog gezellig, ben je […]