Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Gezelschapsdieren

Zoekt u een dierenarts voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde werken betrokken dierenartsen en paraveterinairen, die allemaal hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

U kunt bij ons terecht voor eerstelijns diergeneeskunde, zoals vaccinaties, castratie en sterilisatie. Ook bij andere problemen of als u dier ziek is bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij meer gespecialiseerde, tweedelijns behandelingen en onderzoeksmogelijkheden.

Onze hoofdvestiging in Lienden is een compleet dierenziekenhuis en met vestigingen in Achterberg, Tiel, Zetten en Heteren zit er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht voor de allerbeste zorg voor uw huisdier. Nachtbewaking is aanwezig in de vorm van cameratoezicht door onze veterinaire deskundigen. Voor dieren in de opname hangt de intensiteit van controle in de avond en de nacht af van de ernst van de aandoening. Zowel de avond- als nachtdiensten worden verzorgd door onze eigen dierenartsen, zodat uw huisdier altijd door een bekend gezicht wordt geholpen.

Maak hieronder uw keuze uit uw huisdier of ga direct naar de verschillende soorten aandoeningen of behandelingen.

Schildklierproblemen komen vaak voor bij katten. Heeft u een kat met schildklierproblemen? Dan heeft uw kat waarschijnlijk een te snel werkende schildklier. In onze kliniek maken wij gebruik van scintigrafie. Wilt u meer informatie over deze behandelingsmethode? Ga dan naar onze website www.schildklierkat.nl.

Uw Dier

U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw trouwe viervoeter, dan bent u bij ons aan het juist adres. Graag informeren wij u over aandoeningen, vaccinaties, chippen en voeding. Lees meer.

Vanaf de eerste kennismaking als kitten tot de ouderdomskwalen van de hoogbejaarde kat, helpen wij u graag bij mogelijke aandoeningen, vaccinaties, parasieten en gebitsbehandelingen. Lees verder.

Heeft u een konijn of overweegt u er een aan te schaffen? Dan hebben wij de nodige informatie betreft aandoeningen, huisvesting, voeding en voortplanting. Lees meer.

Specialiteiten

Neurologie is het vakgebied dat zich bezighoudt met het zenuwstelsel. Problemen kunnen zich voordoen in de hersenen, ruggenmerg en bijvoorbeeld perifere zenuwen. Lees meer.

In de orthopedie houden we ons bezig met het steun- en bewegingsapparaat. Als een huisdier zich slecht kan bewegen moet orthopedisch onderzoek worden verricht. Lees meer.

Deze techniek biedt zeer veel mogelijkheden en voordelen voor het stellen van onder andere een orthopedische diagnose of schildklierproblemen bij dieren. Lees meer.

We voeren standaard ingrepen uit maar ook orthopedische operaties en meer gecompliceerde weken delen chirurgie. Voor een operatie zal uw dier onder narcose worden gebracht. Lees meer.

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website