Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00

Uw huisdier in goede handen

Zoekt u een dierenarts voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde werken betrokken dierenartsen en paraveterinairen, die allemaal hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

U kunt bij ons terecht voor eerstelijns diergeneeskunde, zoals vaccinaties, castratie/sterilisatie en uiteraard als uw dier ziek is of een ander probleem heeft. Daarnaast bieden wij meer gespecialiseerde, tweedelijns behandelingen en onderzoeksmogelijkheden.

Onze hoofdvestiging in Lienden is een compleet dierenziekenhuis en met vestigingen in Tiel, Zetten, Maurik en Heteren zit er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht voor de allerbeste zorg voor uw huisdier.

 

 

Actueel

Anne Hiensch - Lingehoeve Diergeneeskunde
3 augustus 2020

Uitgelicht: Anne Hiensch

Om u nog beter te informeren over het hele team van de Lingehoeve zullen we om de week een collega van het team gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren of paarden aan u uitlichten. We zijn ontzettend trots op ons Team Paarden, want met tien paardendierenartsen, vijf paraveterinairen, een stalmeester, een hoefsmid en een röntgenlaborant is het een zeer […]