Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Mobiele paardenpraktijk

Lingehoeve Diergeneeskunde beschikt over twee mobiele paardenpraktijken, Lingehoeve Noord-Holland en Lingehoeve Zuid-Holland. Elke mobiele paardenpraktijk heeft een team van 2 of 3 paardenartsen. Verder hebben wij naast onze vaste hoofdvestiging in Lienden ook een buitenpraktijk, waarbij meerdere paardenartsen dagelijks onderweg zijn in het praktijkgebied (midden Nederland).

Door het gebruik van röntgen, echografie en luchtwegscopie zorgen zij er voor dat zij altijd volgens de laatste technieken de modernste diergeneeskundige eerstelijns- en tweedelijns zorg kunnen bieden. Denk in de eerste lijn aan gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, vaccinaties, mestonderzoek, merriebegeleiding etc. Dagelijks voeren wij daarbij extra diagnostiek uit, om de vinger op de zere plek te leggen. Een echo, röntgenfoto, luchtweg scopie of spoeling is vaak de uitkomst bij het diagnosticeren van verschillende kreupelheden, gebitsproblemen of luchtwegproblemen.

De mobiele paardenpraktijken zijn onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde in Lienden. Zodoende werken zij met een team van specialisten in de orthopedie, chirurgie en tandheelkunde om de beste zorg voor uw paard te bieden. Onze mobiele paardenpraktijk Noord-Holland biedt tevens de mogelijkheid om

Hoewel wij geen fysieke praktijk hebben, maar rondrijden door het gebied, hebben we wel een apotheek om medicatie of herhaalrecepten op te halen.

Wilt u meer weten over de dierenartsen van Lingehoeve Noord-Holland of Lingehoeve Zuid-Holland of over hun diensten. Bezoek dan onderstaande websites.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website