Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Behandelingen paarden

Lingehoeve Diergeneeskunde werkt met ervaren paardenartsen, hoefsmeden, stalverantwoordelijken, paraveterinairen en vrijwilligers. Zij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en zetten zich honderd procent in voor het welzijn van uw paard. Alle onderzoeken voor paarden, zoals echografie, endoscopie, radiografie, scintigrafie en CT-scans vinden plaats op onze hoofdvestiging in Lienden.

Iedere paardenarts van Lingehoeve Diergeneeskunde heeft zich binnen de paardengeneeskunde toegelegd op een specifiek onderdeel, zoals chirurgie, orthopedie, interne geneeskunde, voortplanting of medische beeldvorming. Als uw paard bij Lingehoeve Diergeneeskunde wordt behandeld, is de kans groot dat u met verschillende vakgebieden en specialisten te maken krijgt. Hier kunt u lezen wat ieder vakgebied precies inhoudt en wat wij u en uw paard aan behandelingen te bieden hebben.

Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen bij paarden. Mocht u toch nog een vraag hebben of staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier of via 0488 48 29 00.

Soorten behandelingen

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website