Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Kat

U wilt natuurlijk de beste zorg voor uw kat. Vanaf de eerste kennismaking als kitten tot de ouderdomskwalen van de hoogbejaarde kat bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Door onze uitgebreide onderzoeksmogelijkheden kunnen we snel vaststellen wat er aan de hand is en hoe we uw kat het beste kunnen helpen. We doen een jaarlijkse gezondheidscheck bij de vaccinatie en geven duidelijke adviezen. We doen aanbevelingen over voeding en over het voorkomen van parasieten zoals wormen, vlooien en teken.

Bij de Lingehoeve bieden we verschillende soorten begeleidingsprogramma's aan. Deze programma's helpen u en uw huisdier aan een gezond gewicht, gebit en bieden we een speciaal oudere hond/kat consult aan.

We kennen veel soorten behandelingen die we uitvoeren bij onze gezelschapsdieren zoals vaccinaties, chippen en euthanasie. Lees hier meer over al onze soorten behandelmethoden.

 

Aandoeningen – Lingehoeve Diergeneeskunde

Aandoeningen

Als uw huisdier ziek is kan het lijden aan veel verschillende soorten aandoeningen.

Aandoeningen – Lingehoeve Diergeneeskunde

Behandelingen

We kennen veel soorten behandelingen zoals, vaccinaties, sterilisatie & castratie, maar ook zoiets onvermijdelijks als euthanasie.

Hond – Lingehoeve Diergeneeskunde

Buitenland

Gaat uw huisdier mee op vakantie? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Aandoeiningen – Lingehoeve Diergeneeskunde

Euthanasie

U wilt er liever niet aan denken, maar vroeg of laat komt het moment dat u definitief afscheid moet nemen van uw huisdier

OHRA verzekering – Lingehoeve Diergeneeskunde

Verzekeren

Door uw huisdier goed te verzekeren weet u zeker dat u altijd de beste zorg voor uw huisdier kunt betalen.

Cat Friendly Clinic

Lingehoeve Diergeneeskunde is trotste eigenaar van een Cat Friendly Clinic. Een bezoek aan de dierenarts kan voor katten namelijk erg stressvol zijn. Het Cat Friendly programma biedt oplossingen voor deze problematiek. Zo hebben wij een aparte wachtkamer voor uw kat. Katten worden hier niet aangestaard of besnuffeld door honden. Tevens gebruiken we Feliway verdampers die een voor ons niet merkbare geur verspreiden, maar voor een katten stressverlagend werkt. Ook hebben we behandelkamers net als aparte kamers voor verder verblijf waar uitsluitend katten worden verpleegd.

 

Cat Friendly Clinic - Lingehoeve Diergeneeskunde Cat Friendly Clinic - Lingehoeve Diergeneeskunde Cat Friendly Clinic - Lingehoeve Diergeneeskunde Cat Friendly Clinic - Lingehoeve Diergeneeskunde

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website