Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

PetRadar

PetRadar, jouw partner in de zoektocht naar vermiste huisdieren. Wanneer je geliefde huisdier vermist raakt, biedt PetRadar een helpende hand. Met digitale Missing Ads, QR-code enabled posters en een persoonlijk dashboard, verhoogt PetRadar de kans om jouw vermiste huisdier snel en veilig thuis te brengen.

De diensten van PetRadar omvatten gerichte advertenties op social media, een specifieke listing op de website en instant notificaties voor elke nieuwe lead. Bij PetRadar beschermen ze je privacy terwijl we samenwerken om jouw huisdier te vinden. Ontdek meer over hoe we kunnen helpen op www.petradar.org/nl.

Samen brengen we meer huisdieren thuis!

PetRadar logo

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website