Cat friendly clinic Lienden – gold certificaat

Cat friendly clinic Lienden – gold certificaat

Een bezoek aan de dierenarts kan voor een kat erg stressvol zijn.  Het mandje in, de rit naar de praktijk,  het wachten in de wachtkamer met andere dieren en dan het onderzoek door de dierenarts.

Het cat friendly programma biedt oplossingen voor deze problematiek.

Begrip en kennis is ee n vereiste. Hoe gedraagt en communiceert uw kat en hoe kunnen we hiermee op een juiste manier omgaan. We willen als Lingehoeve Diergeneeskunde u hier graag informatie en advies over geven.

In Lienden hebben we sinds de verbouwing deze zomer een aparte wachtkamer voor katten. Hier  kunnen ze niet meer aangestaard en besnuffeld worden door honden.  We gebruiken in de kliniek Feliway verdampers die een voor ons niet merkbare geur verspreiden maar die voor katten stress verlagend werkt.  In de wachtkamer hebben we informatiefolders over het ingeven van medicijnen en andere zaken die voor u als eigenaar van belang zijn.

 

 

Ook is er een speciale spreekkamer ingericht waar alleen katten worden behandeld. Dit is een ruime kamer met veel ramen waar uw dier even rustig rond kan lopen en zich daarna vaak beter op zijn gemak voelt tijdens het onderzoek. Uiteraard nemen we tijdens het consult voldoende tijd om uw kat op zijn gemak te stellen.

Mocht uw kat worden opgenomen voor een verdere behandeling in de kliniek dan hebben we een verblijf waar uitsluitend katten worden verpleegd.

Lingehoeve Diergeneeskunde denkt met u en uw kat mee. We hebben sinds begin maart het gold label gekregen, het hoogst haalbare certificaat voor een kat vriendelijke praktijk.

We zien u graag bij een volgend praktijkbezoek met een ontspannen kat en een stressloos consult !

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.