Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Team Gezelschapsdieren

Zoekt u een dierenarts voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde werken betrokken dierenartsen en paraveterinairen, die allemaal hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

U kunt bij ons terecht voor eerstelijns diergeneeskunde, zoals vaccinaties, castratie en sterilisatie. Ook bij andere problemen of als u dier ziek is bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij meer gespecialiseerde, tweedelijns behandelingen en onderzoeksmogelijkheden.

Onze hoofdvestiging in Lienden is een compleet dierenziekenhuis en met vestigingen in Tiel, Zetten en Heteren zit er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht voor de allerbeste zorg voor uw huisdier.

Dierenartsen

Assistenten

Begripvol Ontzettend lief voor onze kater junior. Luisteren naar wat je zegt en vraagt. Ruim tekst en uitleg. Lief naar onze junior toe en dat vindt ik erg belangrijk.
Mevr. B. Kant, Tiel
Respectvolle medische zorg. De staf van De Lingehoeve heeft er alles aan gedaan om onze poes June te laten genezen. Helaas hebben wij moeten besluiten om afscheid van haar te nemen. Dit laatste hebben wij in alle rust mogen doen.
F.E., Dodewaard
Kundige en betrokken dierenartsen. Mijn ervaring met de Lingehoeve is erg goed. De praktijk heeft kundig en ervaren dierenartsen en ze betrekken de eigenaar goed in het proces.
J., De Weere

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website