Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Team Gezelschapsdieren

Zoekt u een dierenarts voor uw hond, kat, konijn, cavia, fret of ander huisdier? Bij ons bent u aan het juiste adres. Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde werken betrokken dierenartsen en paraveterinairen, die allemaal hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

U kunt bij ons terecht voor eerstelijns diergeneeskunde, zoals vaccinaties, castratie en sterilisatie. Ook bij andere problemen of als u dier ziek is bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij meer gespecialiseerde, tweedelijns behandelingen en onderzoeksmogelijkheden.

Onze hoofdvestiging in Lienden is een compleet dierenziekenhuis en met vestigingen in Tiel, Zetten en Heteren zit er altijd een dierenarts bij u in de buurt. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht voor de allerbeste zorg voor uw huisdier.

Dierenartsen

Onze dierenartsen zijn gespecialiseerde veterinaire professionals die toonaangevend zijn in hun vakgebied. Wat de situatie ook is, wij zorgen er voor dat uw huisdier de best mogelijke zorg krijgt.

Assistenten

Onze paraveterinairen zijn het eerste aanspreekpunt voor u en uw huisdier. Zij begrijpen dat u als baasje ten alle tijden uw vragen wilt kunnen stellen. Geen vraag is immers te klein. Zowel het team voor (balie, telefoon en lab) als het team achter (O.K. en opname) leren uw huisdieren kennen wat de dierenartsen helpt hoge kwaliteit diergeneeskunde te kunnen leveren.

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website