Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Behandelingen gezelschapsdieren

Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde hebben we veel verschillende soorten behandelmethoden voor verschillende soorten problemen. Heeft uw huisdier last van een ziekte of kwaal, dan kunt u terecht bij ons zeer uitgebreide overzicht van aandoeningen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vaccinaties, chippen, sterilisatie en castratie, euthanasie maar ook voor advies als u uw huisdier mee wilt nemen naar het buitenland.

Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen bij onze huisdieren. Mocht u toch nog een vraag hebben of staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier of via 0488 48 29 00.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website