Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Sterilisatie en castratie

Er zijn verschillende redenen voor sterilisatie en castratie. De belangrijkste reden hiervoor is de kans op borstkanker (melkkliertumoren) te verkleinen. Ook voorkomt sterilisatie dat uw huisdier op latere leeftijd baarmoederontsteking krijgt. Daarnaast worden gedragsproblemen tijdens de loopsheid, schijndracht en de kans op ongewenste zwangerschappen voorkomen door sterilisatie.

Indien u geen nestje wilt, adviseren we ook om het dier op jonge leeftijd te laten steriliseren. Op een leeftijd van circa zes maanden adviseert Lingehoeve om uw hond of kat te laten steriliseren. Heeft u wel interesse in een nestje? Ga dan voor meer informatie naar voortplanting.

Heeft u vragen over wel of niet steriliseren, over de ingreep zelf of wilt u een afspraak maken, dan kunt u uiteraard altijd bij Lingehoeve Diergeneeskunde terecht

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website