Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

VetPlan

VetPlan is een speciaal abonnement voor honden, katten, konijnen en hun eigenaren. Voor een vast bedrag per maand krijgt jouw huisdier de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico's al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de nodige vaccinaties en gezondheidschecks krijg je met VetPlan ook kortingen op behandelingen en producten.

 

Wilt u VetPlan bij ons afsluiten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt VetPlan?

Voor VetPlan betaalt u maandelijks een vast bedrag dat via een automatisch incasso van uw rekening wordt afgeschreven. Voor dit bedrag ontvangt uw huisdier jaarlijks vaccinatie, gezondheidscontroles, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien, teken en vliegen.

VetPlan is geen huisdierenverzekering. VetPlan is een abonnement voor preventieve zorg. Het biedt geen dekking als jouw huisdier plotseling ziek wordt. Wil je nooit voor onvoorziene kosten komen te staan, dan heb je naast VetPlan een dierenverzekering nodig.

Wat valt onder VetPlan?

Gezondheidscheck incl. vaccinatie
Extra gezondheidscheck
Paraveterinair consult
Antiworm-, vlo- en tekenmiddel
Bloedonderzoek (screening naar orgaanfuncties)
Urineonderzoek
Bloeddrukmeting (kat)
Voeding (konijn)
VetPlan
+
-
+
+
-
-
-
+
VetPlan Plus
+
+
+
+
+
+
+
+

Waarom is preventieve zorg belangrijk?

Voorkomen is beter dan genezen, ofwel preventieve zorg. Door regelmatige controles kunnen ziektes en aandoeningen op tijd bij jouw huisdier worden ontdekt. Zo is er vaak veel meer mogelijk om jouw huisdier te helpen dan wanneer de ziekte of aandoening al in een ver stadium is. Hierdoor zullen de zorgkosten met preventieve zorg op lange termijn lager zijn.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website