Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Gebitsbehandelingen

Bij gezelschapsdieren komen gebitsproblemen vaak voor. Zo hebben acht van de tien honden van 3 jaar en ouder last van gebitsproblemen.
Problemen aan het gebit zijn pijnlijk en kunnen ook tot problemen van andere organen leiden. Reden genoeg dus om het gebit van uw huisdier goed te verzorgen en regelmatig te laten controleren.

In eerste instantie is dient er een behandeling plaats te vinden. Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt zijn o.a. om niet wisselende melktanden te verwijderen, tandsteen te verwijderen, glazuurdefecten (resorptie laesies) te behandelen, achter gebleven wortelresten te verwijderen en kieswortel behandelingen.

Met behulp van onze dentale röntgen apparaat kunnen we röntgenfoto’s maken van tanden en/of kiezen om zo de problemen in kaart te brengen.

De meeste behandelingen zijn poliklinisch: u komt het dier ’s ochtends/’s middags brengen, de behandeling vindt in de ochtend/middag plaats en aan het eind van de middag/begin van de avond kunt u uw dier weer komen ophalen. Voor een tandheelkunde behandeling zal uw dier onder narcose worden gebracht.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website