Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Behandelingen landbouwhuisdieren

Onze veeartsen dragen zorg voor de behandeling van zieke runderen, varkens, geiten, schapen, pluimvee en hobbydieren zoals kamelen en alpaca's. Tevens bieden wij professionele bedrijfsbegeleiding en helpen bij het opstellen van een bedrijfsbehandelplan (BBP) en bedrijfsgezondheidplan (BGP).

Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde bieden veel soorten behandelmethoden soorten problemen, zoals vliegenbestrijding en uiergezondheid.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor noodslachting, zieke koeien en kunnen wij u uitgebreid helpen bij het verbeteren van de vruchtbaarheid of bij embryotransplantatie.

Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende behandelingen bij landbouwhuisdieren. Mocht u toch nog een vraag hebben of staat wat u zoekt er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier of via 0488 48 29 00.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website