Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Wilt u een review achterlaten?

Achter elke recensie zit een verhaal, wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal! Wij vinden de ervaring die u met uw huisdier heeft in onze kliniek erg belangrijk. Door ons door middel van een review te vertellen wat uw ervaring is geweest kunnen wij u in de toekomst beter assisteren en groeien als organisatie.

Heeft u een vraag? Vul dan ons contactformulier in en wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook, voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0488 48 29 00.

Voor welke vestiging wilt u een recensie achterlaten?

Kies uit onderstaande vestigingen om een recensie achter te laten. Wanneer u op een van onze vestigingen heeft geklikt wordt u doorverwezen naar een reviewpagina van Google.

Staat uw recensie er al bij?

Theo Derks
Theo Derks
25. Januari, 2022.
Samantha Teunissen
Samantha Teunissen
25. Januari, 2022.
Vriendelijke en vakkundige mensen met het hart op de juiste plaats heel duidelijk en eerlijk !
Kees Uijlen
Kees Uijlen
22. Januari, 2022.
Geweldige en vriendelijke vakmensen
Jan van Ewijk
Jan van Ewijk
14. Januari, 2022.
jan willem brier
jan willem brier
11. Januari, 2022.
Altijd goede ervaringen daar. Goed geoutilleerde kliniek met deskundige (paarden-) artsen.
G. LOVE & PEACE
G. LOVE & PEACE
11. Januari, 2022.
Voor het eerst geweest vriendelijke ontvangen.maar helaas Terra kon niet geholpen worden. Ik weet wel dat ik vakker daar heen zou gaan.Top👍
Sexydracula 97
Sexydracula 97
5. Januari, 2022.
So i went here with my neighbours rabbit for a night call, long story short the rabbit lives but my neighbour is broke now👍🏽 happy i don't own an animal
Edmond Veenhof
Edmond Veenhof
2. Januari, 2022.
Sandra Van der linden
Sandra Van der linden
28. December, 2021.
Alexander Smits
Alexander Smits
10. December, 2021.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website