Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Wilt u een review achterlaten?

Achter elke recensie zit een verhaal, wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal! Wij vinden de ervaring die u met uw huisdier heeft in onze kliniek erg belangrijk. Door ons door middel van een review te vertellen wat uw ervaring is geweest kunnen wij u in de toekomst beter assisteren en groeien als organisatie.

Heeft u een vraag? Vul dan ons contactformulier in en wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook, voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0488 48 29 00.

Voor welke vestiging wilt u een recensie achterlaten?

Kies uit onderstaande vestigingen om een recensie achter te laten. Wanneer u op een van onze vestigingen heeft geklikt wordt u doorverwezen naar een reviewpagina van Google.

Staat uw recensie er al bij?

Jootje
Jootje
9. Februari, 2023.
Ik wil jullie bedanken voor de hele goede zorgen over rooitje . Hij is namelijk een erg vals voor anderen maar jullie hebben hem goed geholpen bedankt voor de goede service en goede uitleg en de prijs was ik ook zeer goed te spreken over . Bedankt. Groetjes Jolanda Helaas moest ik weer de spoedlijn bellen voor mijn kat dopey, ik kon gelukkig gelijk terecht om 22.45. Een hele lieve dierenarts Hanna . Legde heel goed uit en lief voor mijn kat . Hopelijk met medicatie knapt dopey weer snel op ! Heel erg bedankt !
jacqueline berntsen
jacqueline berntsen
7. Februari, 2023.
Wij zijn zeer tevreden met de behandeling die onze hond Pippi heeft gehad. Al het mogelijke is gedaan om haar te helpen. Helaas was euthanasie uiteindelijk onvermijdelijk. Wij zijn dankbaar voor de liefdevolle verzorging die Pippi heeft gehad.
Nannie Blom
Nannie Blom
31. Januari, 2023.
Wat is onze hond op een geweldige lieve manier bij jullie behandeld. Zo blij dat we hem na een nacht carantene weer op konden halen, heel erg bedankt voor de geweldige zorg
Jacqueline Kuhnen
Jacqueline Kuhnen
23. Januari, 2023.
Super goed voor onze lieve bella gezorgd 2 dgn ze was heel ziek vandaag weer lekker thuis 💕 bedankt voor alle zorg
Chris Hendrikse
Chris Hendrikse
19. Januari, 2023.
Heel erg goed , zeer vakkundig en betrokken
michel speltie
michel speltie
15. Januari, 2023.
Super service, erg blij met de snelle hulp. Vakkundigeben aardige mensen. Met onze border collie bink gaat het weer een stuk beter
Silvester van Haren
Silvester van Haren
15. Januari, 2023.
Goede service en vriendelijk personeel.
Bianca Speltie
Bianca Speltie
14. Januari, 2023.
Helemaal top!! Wij zijn met onze hond Bink zeer snel geholpen. Goede uitleg en contact. Wordt zeer gewaardeerd dat er ook de dag na operatie door de arts zelf gebeld wordt om te horen hoe het gaat. We hadden het volste vertrouwen dat het goed zou gaan ondanks dat we toch gespannen waren. Met een heel goed gevoel konden we gisteren ons maatje weer fijn mee naar huis nemen. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen.
Cor Janssen
Cor Janssen
12. Januari, 2023.
Ons kleine hondje Kelly van 9 jaar, at de laatste tijd niet meer goed en het bleek dat ze een aantal tandjes had, die slecht waren en los zaten. Dus er moest een gebitsbehandeling plaatsvinden. Na 3 uurtjes konden wij een hondje ophalen dat nog zichtbaar onder invloed was, en lekker wiebelig op de pootjes stond. Maar iedereen was heel lief voor haar, we kregen pijnstilling mee en goed advies over het eten voor de komende dagen. De volgende dag werden we gebeld met de vraag hoe het met haar was. Dat was heel prettig. Na twee dagen ging het steeds beter en nu hebben we weer een levendig hondje, dat weer goed eet en speelt, weer helemaal de oude.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website