Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Wilt u een review achterlaten?

Achter elke recensie zit een verhaal, wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal! Wij vinden de ervaring die u met uw huisdier heeft in onze kliniek erg belangrijk. Door ons door middel van een review te vertellen wat uw ervaring is geweest kunnen wij u in de toekomst beter assisteren en groeien als organisatie.

Heeft u een vraag? Vul dan ons contactformulier in en wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook, voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0488 48 29 00.

Voor welke vestiging wilt u een recensie achterlaten?

Kies uit onderstaande vestigingen om een recensie achter te laten. Wanneer u op een van onze vestigingen heeft geklikt wordt u doorverwezen naar een reviewpagina van Google.

Staat uw recensie er al bij?

Gasnas Sergiu
Gasnas Sergiu
22. Augustus, 2023.
Super
Denise A
Denise A
21. Augustus, 2023.
Goede kliniek, vriendelijk en behulpzaam personeel. Je kunt je paard even laten wachten in een stal of paddock/wei
Patricia Vermeer
Patricia Vermeer
14. Augustus, 2023.
Kom hier liever niet, maar als er iets is met je huis dieren dan wordt je hier super behandeld
prentice61
prentice61
14. Augustus, 2023.
Zeer tevreden,prima updates,vriendelijk personeel.
Nelleke Phoelich
Nelleke Phoelich
14. Augustus, 2023.
Uitstekend geholpen voor de behandeling van het gebroken griffelbeentje van onze IJslander. Kernwoorden: professioneel, aandacht voor paard en mens, vakkundig, top stalmanagement en uitstekende chirurg. Regelmatig telefonisch contact gehad over de vorderingen. Foto's op de mail om het herstel te volgen.
Marek Piontek
Marek Piontek
12. Augustus, 2023.
Goed en professioneel geholpen en goedkoop
I S
I S
9. Augustus, 2023.
De behandeling is goed gegaan. Verwijderen van melanomen. Echter vind ik de communicatie matig. Zaterdag werd gevraagd of ik zondag nog gebeld wilde worden met een update. Ja tuurlijk wil je dat! Helaas zondag geen telefoontje gehad. Maandag, de dag dat mijn paard waarschijnlijk naar huis mocht, heb ik (vol spanning natuurlijk) tot 14.00 gewacht op een telefoontje en toen zelf maar gebeld. Uiteindelijk kon ze ook maandag naar huis. Ik heb fijn contact gehad met de arts maar verder is het erg onpersoonlijk. Niemand liep mee om mijn paard weer uit stal te halen om mee naar huis te nemen. Er is dus geen direct zicht op welke paarden uit stal worden gehaald. Ook jammer dat de er deze week nog geen antwoord gegeven kan worden op mijn vragen ivm afwezigheid van de behandelend arts. Er was bij het consult nb nog een extra arts aanwezig om mij verder te kunnen informeren. Dat had weinig nut ..

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website