Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Wilt u een review achterlaten?

Achter elke recensie zit een verhaal, wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal! Wij vinden de ervaring die u met uw huisdier heeft in onze kliniek erg belangrijk. Door ons door middel van een review te vertellen wat uw ervaring is geweest kunnen wij u in de toekomst beter assisteren en groeien als organisatie.

Heeft u een vraag? Vul dan ons contactformulier in en wij proberen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook, voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0488 48 29 00.

Voor welke vestiging wilt u een recensie achterlaten?

Kies uit onderstaande vestigingen om een recensie achter te laten. Wanneer u op een van onze vestigingen heeft geklikt wordt u doorverwezen naar een reviewpagina van Google.

Staat uw recensie er al bij?

Emile Beyerinck
Emile Beyerinck
24. Juli, 2022.
Arline Willemsen
Arline Willemsen
22. Juli, 2022.
Altijd zeer tevreden over Katja die eerlijk en objectief de stand van zaken bespreekt.
Tony Laponder
Tony Laponder
21. Juli, 2022.
Over het eerste deel van het onderzoek bij onze hond ben ik tevreden en werd vakkundig uitgevoerd. Het bloedprikken verliep niet zo vakkundig als ik had verwacht. Hierbij gaf ik aan dat ik het niet vakkundig vond maar kreeg geen respons hierop. Kortom geen bloed geprikt en een forse rekening.
B Koole
B Koole
20. Juli, 2022.
Altijd meedenkend en goed voor de beestjes
nieuws online
nieuws online
19. Juli, 2022.
Aardige mensen, professioneel en leven met je mee. Kenzo ingeslapen op 4 july
Merilyn Ursem
Merilyn Ursem
17. Juli, 2022.
Lisette Thijssen
Lisette Thijssen
17. Juli, 2022.
Goed ven vriendelijk, duidelijke uitleg
Joelle van Beekveld
Joelle van Beekveld
14. Juli, 2022.
Super fijn en vriendelijk geholpen door het personeel! Mijn veulentje heeft hier een aantal dagen moeten staan. Wij kwamen zondagavond nog naar de kliniek en zijn fijn opgevangen. Ik ben elke dag gebeld en op de hoogte gesteld van de voortgang. Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Ook een fijne schappelijke prijs!
Shawn Taylor
Shawn Taylor
12. Juli, 2022.
The staff is really nice and they treated my animal with the upmost care and respect. They were giving me updates on my animal while it stayed with them over night. The staff answers questions rather quickly. I felt welcomed and not overwhelmed while the procedure took place. Highly recommend them for your animal needs!
Samantha Schriek
Samantha Schriek
10. Juli, 2022.

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website