Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Nieuwe dierenarts voor oogproblemen bij het paard

We groeien als kliniek en daarmee ook de diversiteit van specialistische zorg die wij aan kunnen bieden. We zijn daarom zeer verheugd dat wij Hanneke aan ons team kunnen toevoegen. Hanneke zal zich voornamelijk richten op oogaandoeningen bij het paard en zij stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Hanneke Hermans en ik kom oorspronkelijk uit Midden-Limburg. Ik heb diergeneeskunde gestudeerd in Utrecht met studiepad paard als afstudeerrichting. Na mijn afstuderen ben ik als intern en vervolgens als specialist in opleiding chirurgie bij de Faculteit Diergeneeskunde gebleven. Sinds 2014 mag ik mij, na het behalen van het Europese specialistenexamen, specialist chirurgie (Diplomate ECVS) noemen. Na mijn examen ben ik werkzaam gebleven op de faculteit als specialist en ben ik tevens gestart met mijn promotieonderzoek (PhD).
Ik heb de afgelopen 12.5 jaar met veel plezier aan de faculteit gewerkt en me toegelegd op oogaandoeningen bij het paard, zowel in de kliniek als met mijn promotieonderzoek dat gaat over het paardenoog. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging! Op donderdagen ben ik werkzaam bij Lingehoeve Diergeneeskunde, waar ik me met name zal richten op de oogproblemen bij het paard. Uw paard of pony kan bij mij terecht voor oogonderzoek, behandeling en eventueel chirurgie. Ook kunt u mij als dierenarts en (weke delen) chirurg op de kliniek tegenkomen.

Tot ziens op de kliniek!

Oogaandoeningen paard - Lingehoeve Diergeneeskunde Oogproblemen paard - Lingehoeve Diergeneeskunde

Doorzoek de website