Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

oudere kat 2023

Oktober is de Maand van de Oudere Kat

De hele maand oktober doet onze praktijk mee aan de nationale “Maand van de Oudere Kat”. Indien uw kat 7 jaar of ouder is, willen wij u daarom graag uitnodigen voor een gezondheidscontrole.

Katten van 7 jaar of ouder hebben een grote kans op ouderdomsklachten. Zo hebben maar liefst 2 op de 3 oudere katten last van pijn als gevolg van artrose. En heeft 1 op de 3 katten chronische nierziekte. Daar merkt u als eigenaar in het begin meestal helemaal niets van. Katten zijn meesters in het verbergen van aandoeningen.

Het is daarom verstandig om katten van 7 jaar of ouder regelmatig door ons te laten onderzoeken. Zo kunnen we controleren of uw kat geen pijn of ongemak heeft, of mogelijk andere zorg nodig heeft. Bij chronische aandoeningen is het belangrijk om deze op tijd te ontdekken. Zo kunnen we samen zorgen voor een zo lang mogelijk prettig leven van uw kat !

In oktober geven we een korting voor deze gezondheidscontrole van uw oudere kat en betaalt u hiervoor slechts 35,00 euro in plaats van 49,50 euro.

Bel of maak online een afspraak bij uw eigen vestiging en vermeld erbij dat het om het oudere katten consult gaat, dan zien we u en uw kat binnenkort in onze praktijk. Als extra hulpmiddel om eventuele aandoeningen op te sporen hebt u de mogelijkheid om deze vragenlijst in te vullen en mee te nemen naar de afspraak.

 

 

Doorzoek de website