Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Nieuwe veterinaire paardenpraktijk in gemeente Rheden en omstreken: Lingehoeve Oost-Nederland.

Nieuwe vestiging Lingehoeve Oost-Nederland

Nieuwe veterinaire paardenpraktijk in gemeente Rheden en omstreken: Lingehoeve Oost-Nederland.

Sinds 1 oktober ben ik, Karin Hendriks, paardendierenarts en Europees erkend Voortplantingspecialist Paard samen met Lingehoeve Diergeneeskunde een nieuwe paardenpraktijk gestart, waarbij ik eerstelijns paardengeneeskunde aanbied en mijn specialiteit fertiliteit paard verzorg.

In Rheden kunnen paarden en pony’s worden aangeboden voor reguliere behandelingen zoals vaccinaties, koliek, ziekte en wonden. Ook de merriebegeleiding kan plaatsvinden in Rheden (merriebegeleiding vers en diepvries sperma; embryotransplantatie; OPU/ICSI). Tevens kom ik aan huis van Apeldoorn tot Huissen en van Lunteren tot Vorden. Samen met de Johannahoeve en Veterinair Paardencentrum Kootwijkerbroek waarborg ik 24/7 spoeddiensten.

Door mijn samenwerking met Lingehoeve Diergeneeskunde kan er uitgebreider onderzoek worden uitgevoerd in de vestiging in Lienden, bijv. uitgebreid kreupelheidsonderzoek, scopiëen van diverse orgaansystemen, chirurgie en tandheelkunde.

De praktijk is bereikbaar via telefoonnummer 06-24721152. Voor meer informatie kijk op www.lingehoeveoostnederland.nl en www.delingehoeve.nl.

Doorzoek de website