Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Zuid-Holland

Lingehoeve Zuid-Holland is een mobiele paardenpraktijk, inclusief röntgen, echo en luchtweg scopie, bestaande uit twee dierenartsen in de regio Zuid-Holland.

Wij bieden alle eerstelijns zorg en tweedelijns diagnostiek voor uw paard, pony en ezel. Denk in de eerste lijn aan gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, vaccinaties, mestonderzoek, merriebegeleiding etc. Dagelijks voeren wij daarbij extra diagnostiek uit, om de vinger op de zere plek te leggen. Een echo, röntgenfoto, luchtweg scopie of spoeling is vaak de uitkomst bij het diagnosticeren van verschillende kreupelheden, gebitsproblemen of luchtwegproblemen.

Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden werken wij nauw samen met onze allround specialisten Orthopedie, Chirurgie en Tandheelkunde om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden.

Contact

Wij zijn voor spoedgevallen 24uur per dag bereikbaar op ons telefoonnummer 06-20636285. Wilt u een afspraak maken, dan zijn wij op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar gedurende ons Telefonisch Spreekuur, iedere werkdag tussen 8:00 – 9:00 uur. Verder kunt u ten alle tijden ons bellen voor dringend overleg of advies over uw paard. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar zuidholland@delingehoeve.nl. Deze bekijken we dagelijks. Voor meer informatie over ons of over onze mobiele praktijk ga naar: www.lingehoevezuidholland.nl

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website