Uw Dier

Uw Dier

Bij de Lingehoeve Diergeneeskunde behandelen we veel diersoorten. We onderscheiden drie diersoorten: Gezelschapsdieren, Landbouwhuisdieren en Paarden. Uw dier scharen we meestal onder een van deze drie diersoorten. Heeft u een ander bijzonder dier in bezit en staat deze niet in onderstaande lijst? Twijfel dan niet en maak gerust een afspraak! Ook met exotische dieren hebben wij ruime ervaring.

Onderstaand vindt u een overzicht van de meest voorkomende dieren die wij bij de Lingehoeve Diergeneeskunde behandelen. Deze zijn onderverdeeld in de eerder genoemde diersoorten met als uitbreiding de hobbydieren.

Gezelschapsdieren

Landbouwhuisdieren

Paarden

Hobbydieren

 

Lingehoeve Diergeneeskunde

Onze moderne dierenkliniek is een waar dierenziekenhuis. We hebben hier de mogelijkheid met een grote groep van dierenartsen en paraveterinairen om diersoorten met verschillende problemen te behandelen. Met ons specialisme en bijzondere apparatuur zijn we niet alleen uniek in de regio maar ook zeer onderscheidend voor heel Nederland.

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.