Lingehoeve Zuid-Holland

Lingehoeve Zuid-Holland

Zuid-Holland team - Lingehoeve Diergeneeskunde

Wie zijn wij?

Wij zijn een mobiele paardenpraktijk, inclusief röntgen, echo en luchtweg scopie, bestaande uit twee dierenartsen in de regio Zuid-Holland.

Wat bieden wij?

Alle eerstelijns zorg en tweedelijns diagnostiek voor uw paard, pony en ezel. Denk in de eerste lijn aan gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, vaccinaties, mestonderzoek, merriebegeleiding etc. Dagelijks voeren wij daarbij extra diagnostiek uit.. Een echo, röntgenfoto, luchtweg scopie of spoeling is vaak de uitkomst bij het diagnosticeren van verschillende kreupelheden, gebitsproblemen of luchtwegproblemen.

Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden werken wij nauw samen met onze allround specialisten Orthopedie, Chirurgie en Tandheelkunde om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden.

 

Contact

Ons telefoonnummer 06-20636285 (ook voor spoed 24 uur per dag!) is bereikbaar voor het maken van afspraken tijdens ons Telefonisch Spreekuur, iedere werkdag tussen 8:00 – 9:00 uur. Verder kunt u ten alle tijden ons bellen voor dringend overleg of advies over uw paard. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar zuidholland@delingehoeve.nl. Deze bekijken we dagelijks.

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.