Vacature Paardendierenarts Noord-Holland

Lingehoeve Noord-Holland
Met onze mobiele praktijk in de regio Noord-Holland bieden wij onze klanten alle voorkomende eerstelijns zorg voor paarden, pony’s en ezels in de regio. Met een team van 3 paardendierenartsen staan we dagelijks klaar voor onze klanten en bieden we, naast vaccinaties, mestonderzoek, gebitsbehandelingen, onderzoek naar luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, etc., op locatie extra diagnostiek in de vorm van röntgenfoto’s, echo en endoscopie.

Vacature
Voor de buitenpraktijk Noord-Holland zijn we op zoek naar een nieuwe (full time) collega! Een baan waarbij je met een team van enthousiaste collega’s aan de slag gaat om iedere dag weer de beste zorg te leveren aan onze klanten.
Ben je een ondernemende paardenarts die goed in staat is om er zelfstandig op uit te gaan maar werk je wel graag samen in een team, dan zijn we op zoek naar jou! We bieden je een mooie kans om in een groeiende praktijk als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde met veel vrijheid verder te bouwen aan onze mobiele paarden praktijk.

Lingehoeve Diergeneeskunde
Lingehoeve Noord Holland maakt onderdeel uit van Lingehoeve Diergeneeskunde (locatie Lienden). Er bestaat een nauwe samenwerking met de diverse specialisten daar om de beste (1e en 2e lijns) zorg te kunnen bieden. Op onze hoofdvestiging in Lienden werken we met een groot team van ervaren (gespecialiseerde) paardenartsen, hoefsmeden, stalverantwoordelijken en paraveterinairen en zijn we ingericht om alle onderzoeken (echografie, endoscopie, radiografie, scintigrafie, CT-scans en operaties) te verrichten.

Interesse?
Graag komen we met je in contact en gaan we met je in gesprek om te kijken of er een match is! Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Peter Wiemer via 0488 482900, wil je direct solliciteren dan kun je jouw CV voorzien van motivatie sturen naar mdegroot@delingehoeve.nl t.a.v. Machteld de Groot.
(Mocht je interesse hebben om in gesprek te gaan over mogelijkheden binnen onze kliniek in Lienden dan nodigen we je ook van harte uit om te reageren)