Onze vestigingen

Onze vestigingen

Lingehoeve Diergeneeskunde beschikt over meerdere paardenartsen die dagelijks onderweg zijn in het praktijkgebied. Service en persoonlijk contact staan centraal in het werk van de buitenpraktijk. Onderaan vindt u een lijst met plaatsnamen waar wij aan huis visites rijden.

De taken van de buitenpraktijk bestaan onder andere uit het enten van paarden, het behandelen van luchtwegaandoeningen, gebitsbehandelingen, verloskunde, wondbehandelingen, castraties, beperkte kreupelheidonderzoeken en begeleiding van merries tijdens het dekseizoen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw paard klinisch te laten keuren aan huis, indien er voldoende faciliteiten aanwezig zijn.

Dag en nacht is er een paardenarts bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 0488-482900 (optie 3, paard). Ook voor spoedeisende chirurgie is Lingehoeve Diergeneeskunde 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken op dit telefoonnummer.

Op zoek naar een dierenarts voor uw paard?

Wij rijden visites aan huis in onderstaande plaatsen. Staat uw plaatsnaam er niet tussen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

A Aalst M Maurik
Achterberg
Alphen
Amerongen
Andelst
Angeren
Asch
B O Ochten
Bemmel Ommeren
Beneden Leeuwen Oosterbeek
Boven-Leeuwen Oosterhout
Bennekom Ophemert
Beusichem Opheusden
Buren Overberg
D R
Dodewaard
Doornenburg Randwijk
Doorwerth Ravenswaaij
Dreumel Renkum
Driel Renswoude
De Klomp Rhenen
Rijswijk
E Echteld S Slijk-Ewijk
Eck en Wiel
Ede Slijk-Ewijk
Ederveen
Eldik
Elst (gld)
Elst (utr)
Erichem
G T Tiel
Gendt
H Haalderen V Valburg
Huissen Veenendaal
Heelsum
Hemmen
Herveld
Heteren
I IJzendoorn W Wadenoijen
Ingen Wageningen
Wamel
Wely
Wijk bij Duurstede
Wolfheze
K Kapel-Avezaath Z Zennewijnen
Kerk-Avezaath Zetten
Kesteren Zoelen
De Klomp Zoelmond
L Leersum
Lienden
Lunteren

 

De beste zorg voor uw paard

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.