Onze vakgebieden/specialisaties

Onze vakgebieden/specialisaties

Lingehoeve Diergeneeskunde werkt met ervaren paardenartsen, hoefsmeden, stalverantwoordelijken, paraveterinairen en vrijwilligers. Zij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar en zetten zich honderd procent in voor het welzijn van uw paard. Alle onderzoeken voor paarden, zoals echografie, endoscopie, radiografie, scintigrafie en CT-scans vinden op onze hoofdvestiging in Lienden plaats.

Iedere paardenarts van Lingehoeve Diergeneeskunde heeft zich binnen de paardengeneeskunde toegelegd op een specifiek onderdeel, zoals chirurgie, orthopedie, interne geneeskunde, voortplanting of medische beeldvorming. Als uw paard bij Lingehoeve Diergeneeskunde wordt behandeld, is de kans groot dat u met verschillende vakgebieden en specialisten te maken krijgt. Hier kunt u lezen wat ieder vakgebied precies inhoudt en wat wij u en uw paard aan behandelingen te bieden hebben.

De beste zorg voor uw paard

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.