Onze paardendierenarts bij u thuis

Lingehoeve Diergeneeskunde beschikt over meerdere paardendierenartsen die dagelijks onderweg zijn in het praktijkgebied. Service en persoonlijk contact staan centraal in het werk van de buitenpraktijk.

De taken van de buitenpraktijk bestaan onder andere uit het vaccineren van paarden, het behandelen van luchtwegaandoeningen, verloskunde, wondbehandelingen, castraties, beperkte kreupelheidonderzoeken en begeleiding van merries tijdens het dek seizoen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw paard klinisch te laten keuren aan huis, indien er voldoende faciliteiten aanwezig zijn.

Onze paardenarts Anne Hiensch is tevens gecertificeerd paardentandarts. Met als interessegebied tandheelkunde is zij opgeleid en gecertificeerd aan de Academy of Equine Dentistry in Idaho, Verenigde Staten. Voor standaard gebitsbehandelingen kunt u met een van de paardentandartsen aan huis een afspraak maken. Voor meer specialistische zaken raden wij u aan een afspraak te maken op de kliniek.

Dag en nacht is er een paardendierenarts bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 0488-482900 (optie 3, paard). Ook voor spoedeisende chirurgie is Lingehoeve Diergeneeskunde 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken op dit telefoonnummer.

Op zoek naar een dierenarts voor uw paard? Informeer bij ons of wij ook bij u aan huis komen.