Onze dierenarts bij u thuis

Onze dierenarts bij u thuis

Lingehoeve Diergeneeskunde beschikt over meerdere paardenartsen die dagelijks onderweg zijn in het praktijkgebied. Service en persoonlijk contact staan centraal in het werk van de buitenpraktijk. Onderaan vindt u een lijst met plaatsnamen waar wij aan huis visites rijden.

De taken van de buitenpraktijk bestaan onder andere uit het enten van paarden, het behandelen van luchtwegaandoeningen, gebitsbehandelingen, verloskunde, wondbehandelingen, castraties, beperkte kreupelheidonderzoeken en begeleiding van merries tijdens het dekseizoen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw paard klinisch te laten keuren aan huis, indien er voldoende faciliteiten aanwezig zijn.

Dag en nacht is er een paardenarts bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 0488-482900 (optie 3, paard). Ook voor spoedeisende chirurgie is Lingehoeve Diergeneeskunde 24 uur per dag, zeven dagen in de week te bereiken op dit telefoonnummer.

Op zoek naar een dierenarts voor uw paard?

Wij rijden visites aan huis in onderstaande plaatsen. Staat uw plaatsnaam er niet tussen? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Aalst
Achterberg
Alphen
Amerongen
Andelst
Angeren
Asch
Bemmel
Beneden Leeuwen
Boven-Leeuwen
Bennekom
Beusichem
Buren
Dodewaard
Doornenburg
Doorwerth
Dreumel
Driel
Echteld
Eck en Wiel
Ede
Ederveen
Eldik
Elst (gld)
Elst (utr)
Erichem
Gendt
Haalderen
Huissen
Heelsum
Hemmen
Herveld
Heteren
IJzendoorn
Ingen
Kapel-Avezaath
Kerk-Avezaath
Kesteren
De Klomp
Leersum
Lienden
Lunteren
Maurik
Ochten
Ommeren
Oosterbeek
Oosterhout
Ophemert
Opheusden
Overberg
Randwijk
Ravenswaaij
Renkum
Renswoude
Rhenen
Rijswijk
Slijk-Ewijk
Tiel
Valburg
Veenendaal
Wadenoijen
Wageningen
Wamel
Wely
Wijk bij Duurstede
Wolfheze
Zennewijnen
Zetten
Zoelen
Zoelmond

De beste zorg voor uw paard

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.