Lingehoeve Noord-Holland

Lingehoeve Noord-Holland

Wie zijn wij?

Wij zijn een mobiele paardenpraktijk, inclusief röntgen, echo en luchtweg scopie, bestaande uit 3 vrouwelijke dierenartsen in de regio Noord-Holland.

Wat bieden wij?

Alle eerstelijns zorg en tweedelijns diagnostiek voor uw paard, pony en ezel. Denk in de eerste lijn aan gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, vaccinaties, mestonderzoek, merriebegeleiding etc. Dagelijks voeren wij daarbij extra diagnostiek uit, om de vinger op de zere plek te leggen. Een echo, röntgenfoto, luchtweg scopie of spoeling is vaak de uitkomst bij het diagnosticeren van verschillende kreupelheden, gebitsproblemen of luchtwegproblemen.

Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden werken wij nauw samen met onze allround specialisten Orthopedie, Chirurgie en Tandheelkunde om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden. Hoewel wij geen fysieke praktijk hebben, maar rondrijden door het gebied, hebben we wel een apotheek om medicatie of herhaalrecepten op te halen. Ook kunt u hier mest brengen voor mestonderzoek! Hiervoor bent u zeer welkom op onderstaand adres:

Onze apotheek: Spaanderman Diervoeders, Zaldemakerstraat 24, Velserbroek

 

Contact

Ons telefoonnummer 06-20215035 (ook voor spoed 24 uur per dag!) is bereikbaar voor het maken van afspraken tijdens ons Telefonisch Spreekuur, iedere werkdag tussen 8-9 uur. Verder kunt u ten alle tijden ons bellen voor dringend overleg of advies over uw paard. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar noordholland@delingehoeve.nl. Deze bekijken we dagelijks.

In het weekend antwoorden we doorgaans niet meteen op whatsapp-berichtjes! Volg ons via Facebook Lingehoeve Noord-Holland https://www.facebook.com/lingehoeveNH/of Instagram #Lingehoeve_nh.

De beste zorg voor uw paard!

Wie zijn wij?Wij zijn een mobiele praktijk in de regio Noord-Holland waar u terecht kunt voor alle eerstelijns zorg voor uw paard, pony en ezel. Hierbij kunt u onder andere denken aan vaccinaties, mestonderzoek, gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, etc. Daarnaast zijn we ook in staat om op locatie extra diagnostiek te doen in de vorm van röntgenfoto’s, echo en endoscopie.Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden bestaat er een nauwe samenwerking met diverse specialisten om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden.ContactU kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-20215035. Dit nummer wordt altijd beantwoord door de dierenartsen zonder tussenkomst van een assistent. Zo kunt u gelijk met de dierenarts overleggen over uw paard, advies vragen of een afspraak maken. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar noordholland@delingehoeve.nl.We hebben tevens een eigen website en facebookpagina.SpoedWij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 06-20215035.