Lingehoeve Noord-Holland

Lingehoeve Noord-Holland

Wie zijn wij?

Wij zijn een mobiele praktijk in de regio Noord-Holland waar u terecht kunt voor alle eerstelijns zorg voor uw paard, pony en ezel. Hierbij kunt u onder andere denken aan vaccinaties, mestonderzoek, gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, etc. Daarnaast zijn we ook in staat om op locatie extra diagnostiek te doen in de vorm van röntgenfoto’s, echo en endoscopie.

Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden bestaat er een nauwe samenwerking met diverse specialisten om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-20215035. Dit nummer wordt altijd beantwoord door de dierenartsen zonder tussenkomst van een assistent. Zo kunt u gelijk met de dierenarts overleggen over uw paard, advies vragen of een afspraak maken. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar noordholland@delingehoeve.nl.

We hebben tevens een eigen website en facebookpagina.

Spoed

Wij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 06-20215035.

De beste zorg voor uw paard!

Wie zijn wij?Wij zijn een mobiele praktijk in de regio Noord-Holland waar u terecht kunt voor alle eerstelijns zorg voor uw paard, pony en ezel. Hierbij kunt u onder andere denken aan vaccinaties, mestonderzoek, gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, etc. Daarnaast zijn we ook in staat om op locatie extra diagnostiek te doen in de vorm van röntgenfoto’s, echo en endoscopie.Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden bestaat er een nauwe samenwerking met diverse specialisten om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden.ContactU kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 06-20215035. Dit nummer wordt altijd beantwoord door de dierenartsen zonder tussenkomst van een assistent. Zo kunt u gelijk met de dierenarts overleggen over uw paard, advies vragen of een afspraak maken. U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar noordholland@delingehoeve.nl.We hebben tevens een eigen website en facebookpagina.SpoedWij zijn 24-uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen op telefoonnummer 06-20215035.<br />