Nieuwe paardendierenarts!

Per 1 februari gaat Dewi ons helaas weer verlaten. Zij gaat een opleiding volgen tot specialist Tandheelkunde paard in Edinburgh. Dit is iets wat zij al heel lang graag wilde, wij wensen Dewi heel veel succes.

Myrthe Hofstra zal haar gaan vervangen. Zij heeft in 2018 haar externe stage bij ons gelopen en we zijn erg blij dat ze nu bij ons gaat beginnen, hieronder stelt zij zich voor.

Vanaf 1 februari zal ik het team paardendierenartsen van Lingehoeve Diergeneeskunde komen versterken. Daarom wil ik me via deze weg graag aan u voorstellen.

Ik ben Myrthe Hofstra, 26 jaar en ik woon samen met mijn lieve cocker spaniël Sebbe. In mijn vrije tijd ga ik graag met hem naar het bos, rij ik paard of pak ik zo nu en dan mijn viool eens op.

In April 2018 ben ik als paardenarts afgestudeerd in Utrecht. Sindsdien ben ik werkzaam geweest als dierenarts bij een andere praktijk, waar met name mijn interesse voor de merriebegeleiding in het kader van de voortplanting is gegroeid. Na dit 2 jaar met plezier gedaan te hebben is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Bij Lingehoeve Diergeneeskunde zal ik werkzaam zijn in de buitenpraktijk. Ik kijk er naar uit u te mogen ontmoeten en zal mijn uiterste best doen om uw paard van de best mogelijke zorg te voorzien.