Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren – Zwangerschapswaarneming

Lingehoeve Diergeneeskunde is een moderne, goed uitgeruste dierenkliniek, waar gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren worden behandeld. In de kliniek zijn 18 dierenartsen/specialisten werkzaam die ondersteund worden door 27 paraveterinairen. Bij de afdeling gezelschapsdieren worden, naast 1e-lijns patiënten, ook doorverwezen dieren behandeld. Het aanbod is zeer gevarieerd; van internistische patiënten, orthopedische – en weke delen chirurgie, tot het maken CT-scans en scintigrafie.

In verband met de zwangerschap van een van onze collega’s zijn we op zoek naar een:

Dierenarts Gezelschapsdieren – Zwangerschapswaarneming mei t/m september 2020

Waar zijn we naar op zoek?

  • Zelfstandig werkende Dierenarts GZD
  • Flexibel inzetbaar op meerdere locaties (o.a. Tiel/Zetten)
  • Enkele jaren 1e lijns ervaring is pre

Werk je graag zelfstandig maar wel binnen een groot team van professionals waarvan je veel kunt leren in een moderne dierenkliniek waar zowel 1e als 2e-lijns zorg geboden wordt? Dan komen we graag met je in contact! De vacature wordt in eerste instantie uitgezet voor de tijdelijke invulling van een zwangerschapsverlof maar natuurlijk kijken we graag tzt met je naar mogelijkheden op de lange termijn!

Wat bieden we?

  • Afwisselende, tijdelijke functie 1 mei tm 30 september 2020
  • 32u (plus diensten)
  • Marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring

We bieden je een fijne werkomgeving waar je samen met een team van enthousiaste collega’s dagelijks de beste kwaliteit diergeneeskunde levert. Er heerst een open cultuur waar veel kennis gedeeld wordt, waar altijd de mogelijkheid is voor overleg en veel te leren valt door de aanwezige (specialistische) kennis binnen de kliniek.

We beschikken over uitgebreide mogelijkheden tot diagnostiek (laboratorium, digitale röntgen, echo, CT scan, endoscopie, scintigrafie en opname) en vinden het belangrijk te blijven innoveren. Spreekt bovenstaande je aan dan gaan we graag met je in gesprek!

Contact

Graag maken we kennis met je om te zien of er een match is! Mocht je vragen hebben over de vacature dan kun je contact opnemen met Alan Hof (tel. 0488-482900). Wil je direct reageren dan ontvangen we graag jouw schriftelijke sollicitatie met CV- uiterlijk 21 februari 2020 – gericht aan Machteld de Groot (Teamleider) via mdegroot@delingehoeve.nl.