Vacature Dierenarts Gezelschapsdieren (starter)

Lingehoeve Diergeneeskunde is een moderne, goed uitgeruste dierenkliniek, waar gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren worden behandeld. In de kliniek zijn 18 dierenartsen/specialisten werkzaam die ondersteund worden door 27 paraveterinairen. Bij de afdeling gezelschapsdieren worden, naast 1e-lijns patiënten, ook doorverwezen dieren behandeld. Het aanbod is zeer gevarieerd; van internistische patiënten, orthopedische – en weke delen chirurgie, tot het maken CT-scans en scintigrafie.

Om aan ons groeiend aantal klanten de juiste 1e lijns zorg te kunnen leveren zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team en op zoek naar een:


Dierenarts Gezelschapsdieren (starter)
Ben je klaar voor je eerste (of 2e) stap in jouw carrière als gezelschapsdierenarts, werk je graag zelfstandig maar wel binnen een groot team van professionals waarvan je veel kunt leren in een moderne dierenkliniek waar zowel 1e als 2e-lijns zorg geboden wordt? Dan komen we graag met je in contact!

We bieden je een fijne werkomgeving waar je samen met een team van enthousiaste collega’s dagelijks de beste kwaliteit diergeneeskunde levert. Er heerst een open cultuur waar veel kennis gedeeld wordt, waar altijd de mogelijkheid is voor overleg en veel te leren valt door de aanwezige (specialistische) kennis binnen de kliniek.

We beschikken over uitgebreide mogelijkheden tot diagnostiek (laboratorium, digitale röntgen, echo, CT scan, endoscopie, scintigrafie en opname) en vinden het belangrijk te blijven innoveren. Spreekt bovenstaande je aan dan gaan we graag met je in gesprek!

Contact

Graag maken we kennis met je om te zien of er een match is! Mocht je vragen hebben over de vacature dan kun je contact opnemen met Alan Hof (tel. 0488-482900). Wil je direct reageren dan ontvangen we graag jouw schriftelijke sollicitatie met CV- uiterlijk 15 december 2019 – gericht aan Machteld de Groot (Teamleider) via mdegroot@delingehoeve.nl.

Machteld de Groot
Teamleider

Lingehoeve Diergeneeskunde BV
Veldstraat 3A, 4033AK  Lienden
Nederland
T    0488 – 48 2900