CORONA VIRUS UPDATE

Deze tijd houdt ons allen in spanning. Ondanks alle maatregelen doen we ons uiterste best uw huisdier zo goed mogelijk te blijven helpen. Om de gezondheid van u en onze werknemers te kunnen waarborgen zien we ons genoodzaakt dingen te moeten doen die een soort van afstand creëren. De 1,5 meter afstand is daar een feitelijk voorbeeld van.

Er zijn plexiglas platen geplaatst op de balie. Daarnaast is het aantal mensen die in de kliniek mag zijn beperkt, en mag u als eigenaar niet meer mee de spreekkamer in. Gevoelsmatig niet zoals je dat zou willen doen, maar nu wel noodzaak om ons er aan te houden.

In aansluiting hierop hebben wij besloten om alle klinieken om 18 uur te sluiten. De avondspreekuren tussen 18:00 en 19:00 komen dus te vervallen.

Overdag kunt u nog steeds terecht voor diergeneeskundige zorg. Daarnaast blijven wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor spoedgevallen.

Alle mensen die in de humane zorg en alle andere sectoren keihard aan het werk zijn om deze crisis zo goed en snel mogelijk de kop in te drukken, wensen wij veel kracht en sterkte toe. Waar mogelijk bieden wij vanuit onze kliniek de middelen aan om hierbij te helpen.