Voor spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0488 48 29 00 | Contact

Voor spoed zijn wij 24 uur
per dag bereikbaar op
0488 48 29 00 | Contact

Mobiele paardenpraktijken Linghoeve Noord-Holland en Lingehoeve Zuid-Holland

Onze mobiele paardenpraktijken Lingehoeve Noord-Holland en Lingehoeve Zuid-Holland bieden alle eerste- en tweedelijns zorg voor uw paard, pony of ezel.

Zowel Lingehoeve Noord-Holland als Lingehoeve Zuid-Holland bieden zorg door middel van röntgen, echo en luchtweg scopie.

Wij bieden alle eerstelijns zorg en tweedelijns diagnostiek voor uw paard, pony en ezel. Denk in de eerste lijn aan gebitsbehandelingen, luchtwegproblemen, kreupelheden, wondbehandeling, koliek, vaccinaties, mestonderzoek, merriebegeleiding etc. Dagelijks voeren wij daarbij extra diagnostiek uit, om de vinger op de zere plek te leggen. Een echo, röntgenfoto, luchtweg scopie of spoeling is vaak de uitkomst bij het diagnosticeren van verschillende kreupelheden, gebitsproblemen of luchtwegproblemen.

Als onderdeel van Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden werken wij nauw samen met onze allround specialisten Orthopedie, Chirurgie en Tandheelkunde om de beste zorg voor uw paard, pony of ezel te kunnen bieden. Hoewel wij geen fysieke praktijk hebben, maar rondrijden door het gebied, hebben we wel een apotheek om medicatie of herhaalrecepten op te halen.

Wilt u meer weten over de dierenartsen van Lingehoeve Noord-Holland of Lingehoeve Zuid-Holland of over hun diensten. Bezoek dan onderstaande websites.

Contact

Wij zijn voor spoedgevallen 24uur per dag bereikbaar!

Voor Lingehoeve Noord-Holland op telefoonnummer: 06-20215035.
Voor Lingehoeve Zuid-Holland op telefoonnummer: 06-206 362 85 

Wilt u een afspraak maken, dan zijn wij op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar gedurende ons Telefonisch Spreekuur, iedere werkdag tussen 8:00 – 9:00 uur. Verder kunt u ten alle tijden ons bellen voor dringend overleg of advies over uw paard.

U kunt natuurlijk ook een mail sturen naar noordholland@delingehoeve.nl of zuidholland@delingehoeve.nl. Deze bekijken we dagelijks!

Actueel

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Bij Lingehoeve Diergeneeskunde kunt u altijd terecht voor de beste zorg voor uw huisdier. Onze dierenartsen zijn betrokken, zeer kundig en uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Daarnaast hebben veel dierenartsen uit interesse extra kennis en vaardigheden opgedaan in een of meerdere vakgebieden. Omdat we beschikken over een uitgebreid assortiment van de modernste apparatuur, zijn wij in staat om snel een diagnose en een optimale behandeling voor uw dier in te kunnen stellen.

 

Doorzoek de website