Contact

Contact

Telefonisch spreekuur en afspraken maken
Voor vragen en het maken van afspraken kunt u het best tijdens het telefonisch spreekuur bellen: van maandag tot en met zaterdag tussen 8 en 9 uur ‘s ochtends (0488-482900, optie 1: landbouwhuisdieren). U krijgt dan direct één van onze landbouwhuisdierenartsen aan de telefoon.

Let op: als u buiten het telefonisch spreekuur belt (dus na 9 uur ’s morgens) om een visite af te spreken die op dezelfde dag plaats moet vinden, rekenen wij een hoger tarief.

Spoed
Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 0488-482900. Voor spoedgevallen buiten openingstijden kunt u hetzelfde nummer kiezen.

Afhalen medicijnen
Als u medicijnen voor 9 uur ’s morgens besteld, kunnen wij die (uiterlijk om half 2) op één van de volgende plaatsen voor u klaarzetten:

  • Hoofdvestiging Lienden (Veldstraat 3A): gedurende openingstijden kunt u medicijnen aan de balie afhalen. Buiten openingstijden staan medicijnen in de afhaalruimte links van de hoofdingang (let op: u heeft de code van de deur nodig om binnen te komen!)
  • Vestiging Zetten (Beatrixplein 21): gedurende openingstijden kunt u medicijnen aan de balie afhalen. Buiten openingstijden staan medicijnen in de afhaalruimte rechts van de hoofdingang (let op: u heeft de code van de deur nodig om binnen te komen!)
  • Vestiging Tiel (Scheeringlaan 4): gedurende openingstijden kunt u medicijnen aan de balie afhalen. Buiten openingstijden staan medicijnen in de afhaalruimte aan de linkerkant van het gebouw (let op: u heeft de code van de deur nodig om binnen te komen!)

In overleg kunnen wij medicijnen eventueel ook aan huis leveren, of klaarzetten bij één van onze vestigingen in Heteren of Tiel Passewaaij.

Uw dieren in goede handen

Onze veeartsen dragen zorg voor de behandeling van zieke runderen, varkens, geiten, schapen en pluimvee. Tevens bieden zij professionele bedrijfsbegeleiding. Ons werkgebied omvat de Betuwe en Rhenen.

Voor het maken van afspraken kunt u van maandag tot en met zaterdag bellen tussen 8 en 9 uur ‘s ochtends: 0488-482900. Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar op 0488-482900  (optie 1, landbouwhuisdieren).