Oudere Hond/Kat consult

Oudere Hond/Kat consult

Onze huisdieren worden gelukkig steeds ouder. Dit is te danken aan een goede verzorging en de hoge kwaliteit van moderne diervoeders. Maar ook de kwaliteit van onze diergeneeskundige zorg draagt hier in hoge mate aan bij. De diergeneeskunde heeft grote sprongen gemaakt in de afgelopen jaren. We kunnen uw dier steeds beter behandelen, doordat we meer weten en kunnen. Bovendien leveren we een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van uw dier door het voorkómen van ziektes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccineren en ontwormen.

Helaas is niet iedere ziekte te voorkomen. Hoe ouder uw dier wordt, hoe groter de kans op een vervelende, chronische aandoening wordt. Omdat onze honden en katten steeds ouder worden, komen deze ziektes steeds vaker voor. We merken ook dat er een groeiende vraag is naar zorg specifiek voor het oudere dier. Daarom biedt Lingehoeve Diergeneeskunde u het Oudere Hond Consult en Oudere Kat Consult aan.

U kunt zich afvragen of dit nodig is? Wij vinden van wel. Oudere honden em katten hebben namelijk een grotere kans om ziek te worden dan jonge dieren. Veel ziekteverschijnselen worden vaak toegeschreven aan ”de ouderdom”. Maar in feite worden deze veroorzaakt door ziektes die vaak bij oude dieren voorkomen, zoals suikerziekte, gewrichtsproblemen, incontinentie en hartproblemen. Hoe eerder we deze ziektes opsporen, hoe sneller we met een behandeling kunnen starten. Vaak is dan de kans op een succesvolle behandeling veel groter! Samen met u kunnen we zo zorgen voor een langere levensduur en een betere levenskwaliteit voor uw hond of kat.

Wilt u weten wat het Oudere hond programma inhoudt, klik dan hier. Meer informatie over het Oudere Kat consult vindt u hier.

Samen zorgen we voor een gezonde en fijne oude dag voor uw dier!

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.