Verzekeringen

Verzekeringen

Hoe goed u ook voor uw kat zorgt, helaas kunt u niet voorkomen dat uw kat ziek wordt of een ongeluk krijgt. Dan wilt u natuurlijk de beste zorg voor uw dier. Bij de Lingehoeve bent u hiervoor altijd aan het juiste adres.

Met een verzekering hoeft u niet na te denken of u de kosten van een bloedonderzoek of een grote operatie wel kunt betalen. Op deze manier heeft u altijd de zekerheid van de beste zorg voor uw kat.  Bij afsluiting van een verzekering op jonge leeftijd krijgt u vaak een aantrekkelijke korting over de hele periode.  Zoals bij elke verzekering is het belangrijk om goed naar de voorwaarden te kijken, zoals het eigen risico en wat er wel en niet onder de dekking valt. Het afsluiten van een verzekering nádat uw kat ziek is geworden, is meestal niet meer mogelijk zonder uitsluiting van bepaalde aandoeningen.

 

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.