Puppyparty

Puppyparty

Een keer per maand organiseert Lingehoeve Diergeneeskunde een gratis puppyparty op de hoofdvestiging in Lienden. De puppyparty wordt gegeven van 18.30 tot ongeveer 21.00 uur. De puppyparty is bedoeld voor pups tussen de 8 en 12 weken oud. Dit heeft te maken met de socialisatiefase van de pup.

U krijgt een rondleiding en daarmee een ‘kijkje achter de schermen’. U komt met uw pup in alle ruimtes om ze te laten wennen aan de dierenartsenpraktijk. Verder wordt er informatie gegeven over o.a. enten, ontwormen, ontvlooiïng, vachtverzorging, gebitsverzorging, voeding en het verzekeren van uw huisdier.

Natuurlijk laten we de pups ook lekker spelen met elkaar, zodat ze moe en voldaan zijn. Het tweede gedeelte van de avond geeft gedragsdeskundige Erika Bokelman een interessante presentatie over opvoeding, gedrag en socialisatie. Mocht u vragen hebben, dan is dit uw kans om alles te weten te komen.

Uiteraard is ook uw pup van harte welkom op deze leuke en leerzame avond. Opgeven kan telefonisch, aan de balie of via email: puppypartylingehoeve@gmail.com.

Verder kunt u  bij ons terecht voor gratis Puppyconsulten.

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Een keer per maand organiseert Lingehoeve Diergeneeskunde een gratis puppyparty op de hoofdvestiging in Lienden. De puppyparty wordt gegeven van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur. De puppyparty is bedoeld voor pups tussen de 8 en 12 weken oud. Dit heeft te maken met de socialisatiefase van de pup.U krijgt een rondleiding en daarmee een ‘kijkje achter de schermen’. U komt met uw pup in alle ruimtes om ze te laten wennen aan de dierenartsenpraktijk. Verder wordt er informatie gegeven over o.a. enten, ontwormen, ontvlooiïng, vachtverzorging, gebitsverzorging, voeding en het verzekeren van uw huisdier.Natuurlijk laten we de pups ook lekker spelen met elkaar, zodat ze moe en voldaan zijn. Het tweede gedeelte van de avond geeft gedragsdeskundige Erika Bokelman een interessante presentatie over opvoeding, gedrag en socialisatie. Mocht u vragen hebben, dan is dit uw kans om alles te weten te komen.Uiteraard is ook uw pup van harte welkom op deze leuke en leerzame avond. Opgeven kan telefonisch, aan de balie of via email: puppypartylingehoeve@gmail.com.Verder kunt u  bij ons terecht voor gratis <a href=”http://www.delingehoeve.nl/gezelschapsdieren/hond/pup/puppyconsult/” data-mce-href=”http://www.delingehoeve.nl/gezelschapsdieren/hond/pup/puppyconsult/”>Puppyconsulten</a>.<br />