Puppyconsult

Puppyconsult

Uiteraard wordt uw pup tijdens de enting op 9 en op 12 weken goed nagekeken door de dierenarts en besteden we daarbij veel aandacht aan het geven van advies. Daarnaast biedt Lingehoeve Diergeneeskunde u gratis Puppyconsulten aan. Dit kunt u zien als een consultatiebureau voor pups. Op 4, 5, 6 en 9 maanden controleert een paraveterinair de gezondheid en groei van de pup. Ook kunt u volop vragen stellen over de ontwikkeling en eventuele problemen bespreken. Bovendien blijft een bezoekje aan de dierenarts zo voor de hond een leuke aangelegenheid, met aandacht en hondenkoekjes. Een goede start voor een lang en gezond hondenleven!

Daarnaast organiseren we elke maand een Puppyparty. Uiteraard bent u op deze informatie-avond ook van harte welkom met uw pup.

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.