Afvalprogramma

Afvalprogramma

Wist u dat maar liefst 50% van de honden (en katten) in Nederland last hebben van overgewicht? Overgewicht geeft een grotere kans op allerlei aandoeningen, zoals gewrichtsklachten, hartproblemen en suikerziekte.

Net als bij mensen is een gezond gewicht een kwestie van evenwicht tussen de inname en de verbranding van calorieën. Om uw hond af te laten vallen, is een combinatie nodig van een juiste voeding en verbranding. Helaas is dat  vaak makkelijker gezegd dan gedaan! Met behulp van het Slimfit programma wordt u zich meer bewust over de voeding van uw hond. Ook krijgt u een aantal handige weetjes te weten over het aantal calorieën per product, waardoor u nog beter een balans kan vinden. Mocht u begeleiding willen hebben tijdens het afvallen van uw hond, dan kan dat kosteloos bij Lingehoeve Diergeneeskunde.

Onze gewichtsconsultentes bepalen samen met u het streefgewicht en geven advies met betrekking tot aanpassen van de voeding. Dit doen we door middel van ons afvaldieet wat u bij ons kan kopen. Hiermee kunt u uw hond af laten vallen zonder honger gevoel! Mocht uw hond al op een speciaal dieet staan om andere redenen (bijvoorbeeld een hypoallergeen of nierdieet), dan is er bij bepaalde voedingen mogelijk om een combinatie van beide te krijgen.

Wat houdt het slimfitprogramma allemaal in:

  • 1e bezoek intake: we wegen de hond en bepalen aan de hand hiervan het streefgewicht. Daarbij krijgt u 50% korting op de eerste zak voer.
  • 2e bezoek en 3e bezoek: we wegen de hond. We bespreken samen hoe het de afgelopen periode is gegaan. En we berekenen een nieuw voedingsschema voor u.

We blijven doorgaan met het wegen en de consulten totdat uw hond het streefgewicht bereikt heeft. Heeft uw hond eenmaal het streefgewicht bereikt, dan kunnen we overschakelen op een andere voeding die speciaal gemaakt is om op gewicht te blijven. Op deze voeding krijgt u ook 50% korting op de eerste zak.

Uiteraard kunt u altijd bij ons terecht om uw hond te wegen en voor advies over het gewicht. Samen krijgen we uw hond weer op een gezond gewicht!

U kunt uw hond aanmelden door contact met ons op te nemen.

 

 

Wij bieden de zorg die uw huisdier nodig heeft!

Kwaliteit, innovatie en laagdrempeligheid. Dat is waar Lingehoeve Diergeneeskunde voor staat. We werken met een team van toegewijde dierenartsen en paraveterinairen die ieder hun eigen interessegebied hebben en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.