Rondje voorstellen: Lingehoeve Noord-Holland

Maaike van Ree

Maaike van Ree (erkend paardenarts) is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen is ze drie jaar werkzaam geweest als paardenarts in de omgeving van Utrecht. Daar heeft ze zich naast de werkzaamheden van ambulant dierenarts en gynaecologische begeleiding, gespecialiseerd als paardentandarts (Certified Equine Dentist; Academy of Equine Dentristry; Idaho, USA).

Sinds 2015 is zij samen met dierenarts Nienke Janzon de nieuwe mobiele paardenpraktijk Lingehoeve Noord-Holland gestart. Bij deze praktijk kunt u naast de eerstelijnszorg, ook terecht voor verder onderzoek zoals röntgenfoto’s, echografie en endoscopie op locatie.

Door deze mogelijkheden houdt ze zich naast de reguliere gebitsbehandelingen nu ook meer bezig met het maken van gebitsfoto’s en extractie van snijtanden. Voor de kiesextracties worden patiënten nog doorverwezen naar Lingehoeve Diergeneeskunde in Lienden.

Naast behandeling van gebitten houdt ze zich graag bezig met de merriebegeleiding, kreupelheidsonderzoek en alle mogelijkheden van onderzoek die worden aangeboden bij deze kliniek.

https://www.lingehoevenoordholland.nl/