Dalhoeve beëindigt hengstenhouderij

Wij willen u via deze weg nogmaals op de hoogte stellen dat Paardencentrum “De Dalhoeve”, waar wij jarenlang de merriebegeleiding voor hebben verzorgd, per 1 september 2017 haar hengstenhouderij heeft beëindigd. Na deze beëindiging willen wij samen met Sjoerd van Leeuwen, de merriebegeleiding voort gaan zetten op Lingehoeve Diergeneeskunde te Lienden. De merriebegeleiding zal op onze kliniek primair in handen zijn van Henk van der Veen, het vaste gezicht als voorheen op Paardencentrum “De Dalhoeve”.

Wat gaat dit specifiek voor u inhouden?

  • U kunt uw merrie volgend dekseizoen (1 april – 1 september) bij ons op de kliniek aanbieden voor de merriebegeleiding. Deze begeleiding geschiedt op risico van de merriehouder.
  • Voor merries die op onze kliniek worden aangeboden betaalt u per merrie een abonnementsprijs van € 120, – excl. BTW. Hieronder vallen alleen opvoelen en scannen. Merries voor diepvriessperma worden twee maal per dag opgevoeld, hiervoor wordt € 175, – excl. BTW in rekening gebracht.
  • Alle overige veterinaire handelingen zijn voor rekening van de merriehouder.
  • Insemineren op onze kliniek is gratis en zal worden verzorgd door Sjoerd van Leeuwen van Stal Leeuwenhof.
  • De mogelijkheid voor inseminatie aan huis bestaat wanneer u zich in een straal van 50 km bevindt vanaf stal Leeuwenhof te Leur.
  • Stalgeld per dag bedraagt voor merries zonder veulen € 12,50 incl. BTW en voor merries met veulen € 15,00 – incl. BTW. Deze kosten dienen bij het afhalen van uw merrie contant te worden voldaan.